PLAÇA D'AL-AZRAQ

PLAÇA D'AL-AZRAQ
Al final que será, será.

divendres, 13 de juny del 2014

PROGRAMA XXXVI SETMANA DELS BARRIS ZONA NORD







 
DIVENDRES 20 DE JUNY
08:00h_PLANTÀ DE LA FOGUERA a la Plaça de la Foguera.

18:00h_ INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE PINTURA dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts.
Dies d’exposició del 20 al 26 de juny de 18h a 21h.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.

DIUMENGE 22 DE JUNY
09:00h_ CAMPIONAT DE PETANCA “MELÉ” als terrenys de la Plaça d’Al-azraq, esmorzar de “coca en farina i tomaca”. Organit¬za el Club Boles Alcoi i l’Associació de Veïns. (Inscripcions a partir de les 08:30h).
11:30h_ VOLTA CICLISTA ALS BARRIS. Inscripció des de les 10:30h en la seu de l’Associació. Finalitzada la volta a l’I.E.S Cotes Baixes es sortejaran regals entre els participants. Organitza Unió Ciclista d’Alcoi i l’Associació de Veïns.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.

DILLUNS 23 DE JUNY. DIA CENTRAL DE LA SETMANA.
19:30h_CONCENTRACIÓ DE DISFRESSES al Parc de Caramanxel per a participar en la cercavila animada per la companyia Scuraplats que us conduirà fins l’Amfiteatre Amando Blanquer on tindrà lloc l’actuació de l’espectacle “TRASGOS”. Fa 365 dies la tribu Urkos van robar el tresor de Luckystan. La Reina de les fades va enviar els Trasgos a recuperar-ho. Al acabar la festa la reina decideix repartir el tresor.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

21:30h_SOPAR DE CABASSET a la seu de l’Associació de Veïns per a participar a les 23:30h en la cercavila amb torxes i dolçainers que ens conduirà fins a la foguera per l’Avinguda de la Hispanitat.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.


0:00h_CREMÀ DE LA FOGUERA. Tots reunits al voltant de la foguera li botarem foc.
LLoc_Plaça de la Foguera.

DIMARTS 24 DE JUNY
19:30H_ ACTUACIÓ DELS ALUMNES de CP Miguel Hernández, Col•legi José Arnauda, Col•legi Esclaves, Salesians Juan XXIII i de l’Estudi de dança Maite Ponsoda.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

DIMECRES 25 DE JUNY
18:00h_CONCERT DE POLS I PUA a càrrec dels alumnes d’Aprenguem Junts.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.

DIJOUS 26 DE JUNY
22:30h_Tots al CINEMA amb la pel•lícula “LOS CROODS”.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

DIVENDRES 27 DE JUNY
19:30H_BALLS DE SALÓ i balls infantil i juvenil dels alumnes d’Aprenguem Junts a càrrec de Noel Barroso.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

20:30h_LECTURA DRAMATITZADA de l’obra de teatre de Henrik Ibsen “UN ENEMIC DEL POBLE”.
A càrrec de Salvem l’Aqüífer del Molinar amb la col·laboració de La Dependent.
Participaran en la lectura Neus Agulló, Juli Cantó Joan Gadea, Pep Sellés, Pepa Miralles, Ximo Lloréns, Andres Denia i Rosanna Espinós entre altres.
Lloc_Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord.

DISSABTE 28 DE JUNY
22:30h_ CONCERT del Grup BARXELL “EL CINEMA I LA DOLÇAINA”.
Any rere any, el Grup Barxell de Dolçaines i Tabals multiplica el seu esforç per poder-los oferir una mostra de la seua música. Antonio de la Asunción es un dels compositors que més ha contribuït a enriquir els repertoris del nostre instrument tradicional, i un dels seus treballs més recents és la adaptació de les bandes sonores de
pel•licules que, sens dubte, van a fer-nos recordar moments entranyables de la nostra existència. Amb les partitures de Juan Carlos Sempere i amb tota la il•lusió, vam iniciar aquest projecte. Si la música és un art, en esta ocasió la música vol rendir homenatge a un altre art: el Cinema.
Lloc_Amfiteatre Amando Blanquer.

NOTES IMPORTANTS
L’Associació de Veïns de la Zona Nord és oberta a tots i cada un dels veïns dels barris de la Zona Nord, per a rebre i compartir, suggeriments, iniciatives i propostes. Amb aquesta finalitat indicar-vos que la nostra seu es troba al carrer San Juan Bosco, 20 e-mail: avzonanord@gmail.com blog: http://avzonanord.blogspot.com/ i també al facebook. L´Associació de Veïns es reserva el dret de modificar el programa si ho considera oportú.
ssociació de Veïns de la Zona Nord és oberta a tots i cada un dels veïns dels barris de la Zona Nord, per a rebre i compartir, suggeriments, iniciatives i propostes. Amb aquesta finalitat indicar-vos que la nostra seu es troba al carrer San Juan Bosco, 20 e-mail: avzonanord@gmail.com blog: http://avzonanord.blogspot.com/ i també al facebook.L´Associació de Veïns es reserva el dret de modificar el programa si ho considera oportú.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada